Thursday, March 10, 2011

အသားတု ပုစြန္ထုပ္ေၾကာ္ခ်က္

ပုစြန္ထုပ္ အသားတု


ပုစြန္ထုပ္ အသားတု


အသားတု ပုစြန္ထုပ္ကုိ ဆီပူမွာ အရင္ေၾကာ္ပါတယ္။

အသားတုေၾကာ္


ပီးမွ ငရုတ္သီး အစိမ္းမႈန္႕၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ တုိ႕ကုိ ေရာေထာင္းပီး
ၾကက္သြန္နီ နဲ႕ ခရမ္းခ်ဥ္သီး ကုိ အကြင္းေလးေတြ လွီးျဖတ္ထားလုိက္ပါတယ္။
ဆီပူအုိးထဲမွာ အဆာပလာစာေတြ ထည့္ပီး ဆီသတ္ပီးတဲ႕ေနာက္ အသားတု ပုစြန္ထုပ္ကုိ ထည့္ပါတယ္။ ဆား၊ ဟင္းခတ္မႈန္႕ အနည္းငယ္ ထည့္ေပးပီး ၾကက္သြန္နီအကြင္း၊ ခရမ္းခ်ဥ္သီး အကြင္းတုိ႕ကုိ ထည့္ပီး အဖုံး ခဏ အုပ္ထားလုိက္ပါတယ္။
ဆီျပန္လာပီဆုိမွ ဟင္းအုိး ခ်ထားလုိက္တယ္။

ပုစြန္ထုပ္ အသားတု အရသာက မုန္လာဥအႏွစ္ လုိ အရသာမ်ဳိး။

vegetarian prawn
ingredients : water, konjac powder, salt, seaweed gum, B-carotene.

made in shenzhen china


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...