Thursday, November 19, 2009

ဆိပ္စြပ္နံျပား၊ ၾကက္ဆီထမင္း



ဆိတ္စြပ္ နံျပား - တစ္ပြဲကုိ ၈၀၀က်ပ္




ပဲျပဳတ္ နံျပား - တစ္ပြဲ ၃၀၀ က်ပ္



ဗုိလ္ခ်ဳပ္လမ္းႏွင့္ ၄၆ လမ္းထိပ္ နန္းထုိက္က ၾကက္ဆီထမင္းပါ။ တစ္ပြဲကုိ 1500က်ပ္။ ၾကက္ေၾကာ္နဲ႕လဲး ရသလုိ ၾကက္သားအခ်ဳိ နဲ႕လည္း မွာစားလုိ႕ ရသည္။



ၾကက္ဆီထမင္းနဲ႕ တြဲစားေသာ္ အခ်ဥ္



ေျမအုိးၿမီးရွည္ အစာမ်ား



နန္းထုိက္ ေျမအုိးၿမီးရွည္ပါ။ ပါဆယ္ယူလာတာမုိ႕ အရည္သပ္သပ္၊ အဖတ္သပ္သပ္ျဖစ္ေနတာပါ။ တစ္ပြဲကုိ ၁၅၀၀က်ပ္။



စြန္ေခါင္းသီး - တစ္ထုပ္ကုိ ၁၀၀၀ က်ပ္၊ ၀က္နံရုိးနဲ႕ပဲ ခ်က္ခ်က္၊ ၀က္ေျခေထာက္၊ ၾကက္ရုိး နဲ႔ ေပါင္းခ်က္ပီး ငရုတ္သီးစိမ္းေထာင္းထားတာပါ စြန္တန္ဟင္းရည္ထဲ ထည့္ေသာက္လုိက္ရင္ ေတာ္ေတာ္ေသာက္လုိ႕ေကာင္းတဲ႕ ဟင္းရည္တစ္ခြက္ပါ။ ခ်ဥ္ခ်ဥ္စပ္စပ္ေလး။



စြန္တန္ - တစ္ထုပ္ကုိ ၁၀၀၀ က်ပ္




ဆူးေလဘုရားလမ္းက Parison Bakery ဆုိင္က ၀ယ္လာတာပါ။ တစ္ခုကုိ ၃၀၀က်ပ္



ပန္းသီးယုိ pan cake 500 က်ပ္





အထဲမွာ ခရမ္နဲ႕ ပန္းသီးယုိတံုးေလးေတြ ပါ ပါတယ္။


အိမ္ဟင္း ....



ပုဇြန္ဆီျပန္ဟင္း



က်ံမဆုိင္ဟင္းခ်ဳိ



ေဂၚဖီေၾကာ္

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...